Apartmaji Umag

apartma umagToplo vreme je prišlo med nas, bliža se nam poletje in naše misli že veselo pohajajo po plažah in se hladijo v sencah. Kam nas bo pa letos zaneslo na dopust? Če ste med tistimi, ki še nimate nobenih načrtov kam na morje, naj vam sedaj predlagamo hrvaško mesto, ki leži v severnem delu Istre – Umag.


Umag je turistično mesto, ki je bilo večkrat nagrajeno prav na področju turizma. Od ostalih mest se razlikuje po svoji burni zgodovini, čudoviti arhitekturi in seveda po drugih številnih znamenitostih.

Če vas je kaj od tega pritegnilo, vam predlagam, da pogledate ponudbo njihovih številnih apartmajev. Namestitvenih možnosti v tem kraju je veliko, tako da si boste zagotovo našli nekaj zase, pa čeprav se za oddih odločate zadnji trenutek. Če potrebujete apartma v Umagu, potem vas vabimo, da obiščete spletno stran http://www.apartmaji-umag.com/

Cene apartmajev so različne, rastejo pa glede na urejenost samega apartmaja, število sob, oddaljenosti od morja in seveda dodatnih ugodnosti, ki jih lastnik ponuja.

Vse informacije in ponudbe najdete pod opisom določenega oglasa. Torej, kamorkoli se že odpravljate, želim vam dopust poln zanimivih dogodivščin.