Last minute Hrvaška

Hrvaška je destinacija, ki je zelo priljubljena pri slovenskih gostih, saj ima v primerjavi s slovenskim Primorjem občutno nižje cene, je relativno blizu saj je dostopna z avtom, poleg tega pa zaradi skupne zgodovine večina Slovencev razume in govori njihov jezik. Hrvaška ponuja različne namestitvene objekte – hoteli, apartmaji, sobe, bungalovi, turistična naselja, vile, mobilne hišice v kampih in še bi lahko naštevali.

Agencije ponujajo last minute Hrvaška skozi vso sezono. Določeni objekti se ponujajo po last minute cenah ker imajo slabšo lokacijo ali  so bolj oddaljeni od morja in zato niso tako privlačni, da bi se lahko prodali po rednih cenah.

last minute hrvaška

Last minute Hrvaška so hoteli in apartmaji v Umag, Poreč, Vrsar, Rovinj, Medulin, Pula, otok Krk, otok Pag, otok Rab, otok Brač, otok Hvar, Dubrovnik, … Možnosti za počitnice po last minute cenah je na Hrvaškem precej. Last minute počitnice v Hrvaška ponuja vrsta turističnih agencij, precej ljudi pa se odloči in rezervira svoje počitnice v lastni režiji, predvsem privatne apartmaje, ki svojo ponudbo objavljajo na internetu.