Apartma Krk

Želite za sebe le najboljše? Torej za mesto svojih počitnic izberite apartmaje Krk. Zakaj? Ker je otok Krk najbolj obiskan otok na Hrvaškem, ker je s svojim Krčkim mostom in zračno luko najbolj dostopen otok na Hrvaškem in ker s 190 kilometri obale omogoča brezskrbno uživanje na čudovitih peščenih ali prodnatih plažah in kopanje v bistrem morju.

Že v starih časih so verjeli, da je otok Krk usodno povezan s številko sedem: v sedmem stoletju so ga naselili Hrvati, sedem krat se je uspešno ubranil pred gusarji, sedmi po vrsti knez Frankopan je bil zadnji knez otoka, danes pa ima otok Krk sedem središč.

Če želite preživeti nepozabne počitnice na otoku Krk, potem vas vabimo, da obiščete spletno strani Apartmaji Krk (http://www.apartma-krk.com/) na kateri boste lahko izbirali med ponudniki apartmajev.

Odkrijte otok Krk, spoznajte njegove čare v vseh letnih časih, obiščite stoletne spomenike, muzeje, galerije. Sprehodite se ob morju ali po divjih pastirskih stezah. Izkoristite počitnice za užitke, ki jih ponuja cel otok Krk in izberite apartmaje Krk.