Brazilska depilacija

brazislka depilacijaBrazilska depilacija je postopek, kateremu popularnost narašča iz dneva v dan, sploh pri predstavnicah nežnejšega spola. Pa vendar je ponekod še „tabu“ tema, saj je način postopka za nekatere neprijeten v več pogledih.
Brazilska depilacija je seveda boleč postopek, kar je jasno vsem. Če pomislimo, da nam nanesejo vosek na najbolj občutljive dele telesa ( bikini, predel okrog anusa ) in potem z naglim potegom odstranijo dlačice… Seveda malo boli.

Pa vendar se ljudje čedalje pogosteje odločamo za to. Zakaj? Sam občutek čistosti in gladkosti po posegu je tako prijeten, pravijo uporabnice, da pozabiš na vse bolečine in občutek neprijetnosti.

Sama bolečina pa pravzaprav ni največja dilema, s katero se soočamo pred vstopom v kozmetični salon, temveč način kako se depilacija izvaja.

Kako se pa torej izvede sama depilacija? Postopek se začne, ko ležite na hrbtu in se potem položaji menjujejo, glede na mesto na katerem poteka depilacija. Intima je v tem trenutku popolnoma prepuščena kozmetičarki.

Po samem posegu je potrebna ustrezna nega, saj je depilirani predel še nekaj časa občutljiv.