Sodni tolmač za različne namene

Sodni tolmač je oseba, ki se ukvarja s prevajanjem govorjene ali pisane besede iz tujega v slovenski jezik in obratno, lahko pa prevaja tudi iz tujega v tuj jezik. Sodni tolmač je najbolj pomemben v sodnih postopkih ali v določenih primerih, ko javne ustanove zahtevajo uradne prevode s strani sodnega tolmača.

Sodni tolmač, ki ga imenuje Ministrstvo za pravosodje, ne prevaja zgolj za sodišče in druge državne organe, temveč tudi za fizične osebe, ki včasih potrebujejo prevode najrazličnejših dokumentov: npr. prevode bilanc, spričeval, rojstnih listov, sodnih registrov, sklepov o dedovanju itd.

Sodni tolmač nudi hitre prevode
V podjetju Multilingual imamo na voljo sodne tolmače za najrazličnejše jezike, ki prevode besedil pripravijo hitro in natančno ter so usposobljeni za prevajanje še tako zahtevnih dokumentov. Sodni tolmač je na uslugo vse dni v tednu in vse dni v letu, saj se zaveda, da se naročnikom z oddajo javnih listin ponavadi zelo mudi. Ne odlašajte in nas pokličite takoj, ko boste potrebovali sodno overjen prevod.

Zaupanja vredni sodni tolmači
040 817 820 ali po e-pošti info@multilingual.si