Frizure

frizureFrizure so pokazatelj naših osebnosti. Obstajajo delovna mesta, kjer si ne moremo privoščiti las spletenih v kitke, v njih pa vse polno pisanih sponk. To isto pa si lahko privoščimo na plaži, ali za sprehod skozi mesto. Osnova za ureditev frizure je čist in zdrav las.

Dobro je, da jim tu in tam privoščimo kakšno zdravilno kuro, redno si moramo striči tudi konice. Frizure, se skozi desetletja  spreminjajo. Ženske so postale vse drznejše in si rade spremenijo barvo las. Prav tako tudi moški.

Če se odločimo za barvanje las, je najbolje, da nam to opravi frizer. Obstaja veliko dobrih frizerjev, ki bodo znali ujeti takšen ton barve, kot si ga najbolj želimo. Tiste najbolj modne frizure tudi ni nujno, da nam najbolj pristojijo. Zato prisluhnimo sebi in seveda frizerjem, ki imajo s tem dolgoletne izkušnje.

Frizur najdemo v revijah in na spletu vse polno. V poletnih dneh smo lahko morebiti tudi malce drznejši pri izbiri le-te. Predvsem pa imejmo doma kvalitetne glavnike, da le ti ne bodo lomili in poškodovali las. In dobre, najbolje bio-šampone, s katerimi jih bomo negovali. Tako bodo naše frizure res urejene, lasje pa zdravi.