Poslikava nohtov

poslikava nohtovV prodajalnah so na voljo številni pripomočki s katerimi lahko preprosto poslikavo nohtov naredite kar sami doma. Zagotovo bo ceneje. Pri delu lahko uporabite striper lake, svinčnike za poslikave, akrilne barve, šablone, bleščice, nalepke, barvne mreže, kamenčke in podobno. Na začetku vam mogoče ne bo vse šlo od rok kot ste si zamislili, ampak z malo prakse lahko ustvarite prave mojstrovine.

Na spletu je ogromno nasvetov in video posnetkov o poslikavi nohtov. Poleg tega nekateri kozmetični saloni ponujajo tudi delavnice podaljševanja nohtov ter poslikave. Na voljo imate tudi umetne nohte s poslikavami, ki si jih preprosto nalepite na svoje nohte. S poslikavo lahko polepšate tako kratek kot dolg noht.

Poslikava nohtov lahko odseva letne čase kot praznično vzdušje ob božiču ali ob novem letu. Poigrate se lahko tudi z malo bolj temačno tematiko na primer ob dnevu čarovnic ali ljubezensko ob valentinovem. Najlažje si je poslikati nohte s pomočjo seta za poslikavo nohtov, ki poleg šablon vsebuje tudi napravo za prenos motivov na noht. Čez poslikavo samo še nanesete prozoren ali lak v svetlejšem odtenku za boljšo obstojnost in sijaj.