Učenje španščine

Že kar nekaj let se po televiziji predvajajo španske nadaljevanke, ki so postale pravi hit, tako v Sloveniji, kot tudi drugod. Vse popoldneve se po televiziji predvajajo ena za drugo in le redko katera ženska lahko trdi, da ni že kdaj zavzeto spremljala katere od njih. Pa smo kdaj pomislili, da bi se morda lahko priučili tega jezika? Za učenje španščine kliknite na http://www.spanscina.org/Za zagrete oboževalce tovrstnih španskih nadaljevank sem prepričana, da so nekatere izraze že osvojili. Kot primer, poznamo vsi izraz „ Te quiero „ ( v prevodu „ ljubim te „) ? Seveda.

Takšne in drugačne fraze v španskem jeziku smo osvojili, bi pa bilo lepo, če bi ta prelep jezik poznali malo bolje in bi mogoče kdaj lahko tudi obiskali deželo, kjer ustvarjajo dela, ki nam krajšajo naše popoldneve.

Znanje španščine lahko pridobimo v ustanovah, ki so odprla svoja vrata prav v ta namen. Govorim seveda o jezikovnih šolah. Lahko pa seveda posežemo še po drugih tehnikah s katerimi bomo pridobili ustrezno znanje. O čem govorim? Kaj pa na primer programi na dvd-ju ali pa učenje preko spleta? Morda učenje kot posameznik?
Načinov kako lahko pridemo do ustrezne izobrazbe je veliko, le volja je pomembna in smo že na pol poti.