Zapeljive dolge obleke

dolge-oblekeKo potrebujete obleko za svečano priložnost in ko želite izgledati glamurozno, takrat izberite dolgo obleko. Takšni dolgi kroji ženskih oblek dajejo poseben pridih elegance. Drage dame, verjamemo, da boste v kolikor boste v spletni trgovini z ženskimi oblačili in modnimi dodatki izbrale svečano obleko z dolgim razporkom zgledale seksi, se počutile samozavestno in zelo ženstveno, tako da boste prav gotovo privlačile tudi številne moške poglede, ki se bodo zaradi kroja obleke, ki jo boste nosile, ustavljali na vaših dolgih nogah, poudarjenem oprsju in na vaši popolni postavi. Vse ženske dolge obleke so v spletni trgovini dostopne v vsej standardnih konfekcijskih številkah.

zapeljive-oblekeMed elegantne in svečane obleke sodijo tudi obleke, ki jih ženske nosijo na porokah. Mnoge dame za poroko izberejo elegantne obleke s čiško. Ta tkanina že od nekdaj velja za material, ki v vaš stil vnese pridih glamurja in razkošja. Ne glede na to, ali gre za cvetlične, geometrijske, ali abstraktne vzorce, bo čipka na ženski obleki vedno popestrila obleko, ji dala nek poseben pridih in ženska ki bo nosila čipkasto obleko, bo v njej vsekakor izstopala ter izžarevala neko posebno karizmo.

Pri ženskih oblekah velikokrat naletimo na pepita vzorec. Medtem ko nekateri trdijo, da ta vzorec, ki ga najdemo na oblekah, izvira iz Škotske v začetku 18. stoletja in so si ga izmislili pastirji, drugi trdijo, da je ime dobil v Nemčiji po legendarni španski plesalki iz 18. stoletja – Pepiti de Oliva Litho, ki je plesala na dvorih nemških plemičev in je pogosto nosila obleke pepito vzorca. Zaradi tega bi naj ta vzorec, ki ga najdemo na ženskih oblekah, poimenovali po njej!

Pepita vzorec je pred desetletji veljal za popularen vzorec na garderobi elite in aristokratov. Predstavljal je simbol bogastva. Angleške dame iz visoke družbe so zelo rade nosila ženska oblačila s pepita vzrcem. Kaj sploh je pepita vzorec? Pri tej obliki vzorca gre za znano kombinacijo črno-belih kock na volnenem blagu, ne glede na to, ali so kocke manjše ali večje.