Lesena okna

Okna, čeprav so lesena, so odporna proti vremenskim vplivom. Ne bodo strohnela, kot se je to zgodilo s starimi, če jih niste redno mazali. Pa se je kljub rednim premazom še zmerom iztekla življenska doba. Saj lesena okna niso za zmeraj.

Kakšne so pa barve? Na notranji strani je prijetna smreka ali macesen. Barva smreke je lahko rumenkasto bela ali rahlo rdečkasta. Macesen je žlahtni les z več odtenki. Tako da dobite lepa okna iz tega lesa. Notranjost lepa in domača iz žlahtnega lesa, zunaj imate belo ali katerokoli drugo barvo po lestvici proizvajalca.

Kakšen pa imajo dizajn okna iz lesa z aluminijasto oblogo? Če imate hišo preprostega in tradicionalnega videza, se boste odločili za tradicionalen dizajn stavbnega pohištva. Dobite tudi tak dizajn, za katerega so se potrudili profesionalni oblikovalci. Sodobna primestna hiša bo lepo izgledala v dizajnu Softline. Okna bolj modernistične hiše bodo površinsko izravnanega dizajna. Moderne hiše z veliko steklenimi površinami bodo lep izgledale v vetro dizajnu. Tako so proizvajalci prilagodili stavbno pohištvo značilni arhitekturi sodobnega časa. Vas zanima kakšna so izolacijska okna?