Koloidno srebro za zdravje

Koloidno srebro ni nič drugega kot voda, ki vsebuje srebrove delce, natančneje ione. Za človeški organizem ni škodljivo. Priporočljivo ga je jemati kot dodatek k prehrani, saj ima antibiotični učinek, uspešen pa je tudi v boju proti glivičnim okužbam. Imunski sistem je tisti, ki nas ščiti pred številnimi boleznimi, vendar se pogosto zgodi, da postane njegovo delovanje slabše in takrat nam pade odpornost-imunost. To pomeni, da smo popolna tarča za mikrobe, ki se nahajajo v okolju. Koloidno srebro nam pomaga zaščititi imunski sistem še preden pride do njegovega pomanjkljivega delovanja, torej je odlično preventivno sredstvo.

Predvsem v zimskih mesecih, oziroma ob prehodu iz jesenskega letnega časa na zimskega, se srečujemo z nadležnim prehladom, ki nam zna zagreniti kar precej dni, če ne celo tednov. Koloidno srebro je tisti prehranski dodatek, ki mu lahko popolnoma zaupamo v boju proti virusom, bakterijam in glivicam.

Koloidno srebro lahko uporabljamo tudi takrat, ko je neka bolezen že prisotna v našem organizmu. Žal je tako, da nam zdravnik ne sme predpisati uporabe koloidnega srebra, najverjetneje nam ga niti ne bo priporočil, zato je še zmeraj ogromno ljudi, ki za ta naravni antibiotik še niso slišali ali pa ne vedo, na kakšne načine se lahko uporablja. Škoda bi bila, če bi ljudje ostali neosveščeni in bi še naprej jemali zdravila, ki jih zdravnik lahko predpiše vendar so za naš organizem veliko bolj škodljiva in povzročajo toliko različnih stranskih učinkov, da bi jih težko našteli, ne da bi kakšnega izpustili. Koloidno srebro nima škodljivega vpliva na organizem. Seveda pa se moramo strogo držati priporočenih odmerkov, saj lahko v preveliki količini povzroča obarvanost kože. Koloidno srebro se je izkazalo kot odlična podpora pri zdravljenju rakastih bolezni in tudi virusa HIV, ki povzroča aids. Ta podatek nam pove, kako zelo močno in učinkovito zdravilo je koloidno srebro.