Prevajanje za podjetja

Prevajanje za podjetja se od klasičnega razlikuje predvsem zato, ker je običajno potrebno zagotoviti še posebej hitro odzivnost, poleg tega pa se besedila navezujejo tudi na določeno strokovno področje. S tega stališča si podjetja večinoma izberejo eno zaupanja vredno prevajalsko agencijo, s katero sodelujejo dolgoročno. Za kvalitetno in cenovno ugodno prevajanje kliknite tukaj.

Posebna ponudba za podjetja
V podjetju Multilingual imamo za podjetja, ki postanejo naši stalni partnerji, izoblikovano še posebej konkurenčno ponudbo. Ob stalnem sodelovanju vam namreč zagotovimo še dodatne popuste, ključno pa je, da lahko na nas vedno računate. Skladno z dogovori smo dosegljivi v želenih terminih, ki jih je mogoče po potrebi tudi prilagoditi, vaše projekte pa obravnavamo prednostno.

Glede na vaše želje lahko za prevajanje besedil vašega podjetja pooblastimo enega prevajalca, ki dobro pozna tematiko in vedno sodeluje z vami, lahko pa povežemo tudi več strokovnjakov in vam na enem mestu zagotovimo celostno storitev za različne jezike.

Naši partnerji najbolj cenijo zanesljivost in hitro odzivnost, saj se zavedajo, da jim vedno stojimo ob strani. V nujnih primerih smo dosegljivi tudi med vikendi in izven delovnega časa, saj si vedno prizadevamo zadostiti vašim potrebam.

Postanite naš partner in si zagotovite vse ugodnosti! Dosegljivi smo na 040 817 820 ali info@multilingual.si.